Jovision technology Co., Ltd. is in 2000 opgericht en is inmiddels een wereldwijd toonaangevende leverancier van video surveillance producten en oplossingen. Jovision Nederland is het officiële distributie kanaal van Jovision technology Co., Ltd. in Nederland en België.

Als een essentiële internationale high-tech onderneming, is Jovision professioneel in het ontwikkelen en vervaardigen van de meest geavanceerde video surveillance producten. Een opsomming van de belangrijkste onderzoeksrichtingen van ons bedrijf: intelligente IP-camera, Wi-Fi camera’s, NVR’s, video management software, alarmsystemen, encoders, decoders en CCTV modules, etc. Jovision is gevestigd in een grote markt, die retail, bank, vervoer, onderwijs, agrarische-, industrele-, commerciële-, overheids- en residentiële toepassingen omvat.

De afgelopen jaren heeft Jovision zich stap voor stap ontwikkeld tot een verantwoordelijke onderneming met meer dan 1500 werknemers. Jaarlijks worden meer dan 2.000.000 stuks Jovision CCTV producten (met CE, FCC-certificaten) aangekocht door de gebruikers over de hele wereld. Onze Video Monitoring Service en activa worden gebruikt door meer dan 15 miljoen klanten in meer dan 168 landen. Jovision heeft o.a. vestigingen in China, Azië, Amerika, Europa en Afrika.

In Nederland vertegenwoordigen we een belangrijke rol in de video surveillance markt. Jovision richt zich op productinnovatie en controle van de productkwaliteit.

Het CloudSEE video communicatieplatform van Jovision heeft de problemen van de verschillende IP-netwerkeisen efficiënt opgelost. DNS-poort mapping is niet nodig, installeren zonder uitgebreide computer-/netwerk kennis (Plug&Play)! Alleen met een CloudSEE ID kunt u eenvoudig de controle op afstand installeren, het is een compleet nieuwe veiligheidsmode die de maximale veiligheid tijdens de uitzending van gevoelig beeldmateriaal waarborgt .Cloudsee is compatible met IOS, Android en Windows PC.

 

Contactinformatie:

Jovision Nederland
De Swanneblom 15
9271LA De Westereen

+31 (0)511.227.333
service@jovision.nl

U bent actief in de installatiebranche en wilt partner worden?
Meld u hier aan!
Partner worden

U kunt ons bereiken op:

Maandag 8:00 – 17:00
Dinsdag 8:00 – 17:00
Woensdag 8:00 – 17:00
Donderdag 8:00 – 17:00
Vrijdag 8:00 – 17:00